Skip to content

3 måder at komme gratis ud at spise

Få gratis ting og gratis mad
Her er vores 3 gode muligheder for dig, for at komme ud at spise gratis, hvis dit eget budget ikke slår til, så du selv kan vælge, den metode der passer dig bedst.

Deltag i konkurrencer

Det kræver ikke mange forskellige søgninger på Google at finde frem til diverse konkurrencer, hvor du kan vinde både frokost, morgenmad, brunch og aftensmåltider. De fleste konkurrencer gælder for et par, men få stedet finder du også konkurrencer for singler eller 3-4 personer.

Ved konkurrencer af denne form, afgiver du typisk din email, eller deltager automatisk når du foretager et køb. Sandsynligheden for at vinde er ofte små, men indsatsen du leverer er også meget begrænset. Husk at du altid har mulighed for at framelde dig nyhedsbreve, hvilket du kan gøre, så snart konkurrencens vinder er udtrukket

Gavekort gennem betalte undersøgelse

Der findes flere online paneler, hvor du kan deltage i betalte undersøgelser. Din betaling sker i form af gavekort, typisk til gavekortfirmaer, hvor du frit kan vælge mellem bla. et hav af restauranter over hele landet.

Du finder det firma, som du ønsker at besvare spørgeskemaer hos, tilmelder dig på deres hjemmeside, hvorefter du modtager brugerundersøgelser på mail, som der bliver kvitteret for med point. Disse point kan benyttes i deres gaveshop, hvor de fleste tilbyder gavekort.

Denne metode kræver lidt mere arbejde end konkurrencer, da du skal besvare en række undersøgelser for at optjene nok point til et gavekort. Til gengæld sikret, at din indsats bliver belønnet, og du skal ikke ud at lede på nettet ustandseligt, hvilket du bliver nødt til hvis du går konkurrence vejen.

Spørg dine forældre

Den sidste metode er at spørge dine forældre. De fleste forældre ville ønske, at de havde mere tid med deres voksne børn, og derfor vil dine forældre med stor sandsynlighed også gerne invitere dig ud at spise, hvis du spørger pænt. Det bliver nok svært at få venner og veninder med i denne omgang, men hvis det primære mål er at gå en lækker gratis middag serveret uden betaling, så kan forældre-metoden være en løsning.

Hvis dine forældre er blevet så gamle, at de kan være medlem af Ældresagen, har de også tilbud, som du kan blive inkluderet i.

Comments are closed.