Skip to content

3 skridt på vejen til dit nye kontor

Untitled design kopi

Står du og skal indrette dit nye kontor? Eller trænger det gamle mødelokale til fornyelse? Så får du her nogle overvejelser, der kan hjælpe dig lidt på vej – uanset om du er privatperson eller virksomhed.

Økonomi

Uanset om du står og skal indrette dit eget private kontor eller nogle større lokaler i en virksomhed, er økonomisk kapacitet en størrelse, der kan variere fra person til person eller fra virksomhed til virksomhed.

Derfor kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser i forhold til, hvor dit eller din virksomheds budget ligger. Kontormøbler kan fås i mange forskellige prisklasser, og det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvilken prisklasse du eller din virksomhed tilhører.

Er der ikke meget økonomi at gøre med, betyder det ikke nødvendigvis, at du eller din virksomhed må skære ned på kvaliteten. Flere virksomheder som for eksempel KontorZonen tilbyder nemlig billige kvalitets- og designmøbler – både nyt og brugt.

Hygge & Komfort

Flere undersøgelser viser, at medarbejdere er mere produktive, når de trives i et godt kontormiljø. Derfor er det værd at overveje, hvordan man skaber sådan et.

Ved for eksempel at investere i komfortable og ergonomisk korrekte kontor- og konferencestole af høj kvalitet bidrager du til et bedre arbejdsmiljø. Det er vigtigt at sidde ordentligt for at udføre et ordentligt stykke arbejde.

Du kan også bidrage til et hyggeligere kontormiljø ved for eksempel at investere i holdbare kantinemøbler. Kantinen er et frirum for dine medarbejdere, og derfor er det vigtigt, at de har et sted med hyggelige omgivelser, der skaber den rette stemning.

Design

Uanset om du er privatperson eller virksomhed, kan behov være meget forskellige. For nogle vægter økonomien højt. For andre er det designet, der er øverst på prioriteringslisten.

Design er en smagssag. Derfor kan du overveje, hvordan dit kontor eller din arbejdsplads skal indrettes, så det passer lige netop til din eller din virksomheds smag.

KontorZonen forhandler forskellige kendte mærker som HAY, Fritz Hansen, Holmris og mange flere – både nyt og brugt. Find det design der skaber det rette miljø for dig eller din virksomhed.

Har du både økonomi, hygge & komfort samt design med i dine overvejelser, når du skal indrette dit kontor, er du allerede godt på vej.

Comments are closed.