Skip to content

Erhvervsleasing – 5 bud på firmabiler

Går du og tænker over, om flexleasing ville være det rette for dig? Erhvervsleasing efter flexleasing-princippet giver dig nogle fordele, både hvis vi ser på beskatningen og fleksibiliteten af leasingaftalen. Vi giver her et overblik.

Fordele ved at flexlease som erhverv:

Nogle af de fordele der er ved erhvervsleasing efter flexleasing metoden, er at du blandt andet får fri kilometer, og gunstig beskatning af fri bil.

Hvis du vælger at lease en bil, som er ældre end 3 år gammel, er erhvervsleasing også fordelagtigt for dig hvis du vil bruge bilen privat. Det er det, da du ville spare en del penge, grundet beskatningen som ikke vil blive beregnet ud fra nyprisen, men ud fra markedsforholdene.

Hvordan fungerer og beregnes beskatningsgrundlaget?

Det er individuelt fra bil til bil, hvordan beskatningsgrundlaget bliver beregnet. Samtidig afhænger det af bilens alder.

  • Bil registreret for under 3 år siden:
    Her bliver beskatningen beregnet ud fra nyprisen og bilens ekstraudstyr.

 

  • Bil registreret for over 3 år siden:
    Her bliver beskatningen beregnet ud fra markedsværdien og bilens anskaffelsesværdi.

Der er derfor mulighed for, at beskatningen falder markant når bilen runder 3 år, da den aktuelle markedsværdi kan være nedsat væsentligt i forhold til nyprisen.

Vi har nedenfor givet vores bedste bud på 5 biler, som du med fordel kan erhvervslease:

BMW X5

BMW X5 er BMW luksuriøse SUV, og med en ny model introduceret i 2013, er der netop kommet et brugtvognsmarked for bilen.

BMW X5

Audi SQ5

Audi SQ5 kom i 2013 og har hele 313 hestekræfter.

Den er mere sportslig end en almindelig Q5’er, og endnu bedre, SQ5’eren har en bedre lyd.

Audi SQ5

BMW 5-Serie

Søger du en mere standard stationcar? Så er denne BMW, bilen du skal have fat i. Der er et stort brugtvognsmarked og det er en bil hvor man får meget for pengene.

I 2014 fik den et facelift, hvor interiøret fik en overhaling og gav bilen lidt mere kant.

BMW 5-serie

Mercedes-Benz ML

Luksuriøs SUV’er og en ny model fra 2011. Hvis du går efter en brugt bil, der tilbyder massere af udstyr, så er det relativt nemt at finde en model ældre end tre år og med massere af udstyr.

Som sammenligning, har Mercedes-Benz ML samme størrelse som X5’eren.

Mercedes-Benz ML

Land Rover Range Rover

Denne fjerde generation af Range Rover, er en ny model fra 2012, med væsentlige opgraderinger.

Det Land Rovers flagskib, som er en af de mest luksuriøse SUV’er, men samtidig også én af de dyreste, og kan med fordel flexleases.

Land Rover Range Rover

Alle ovennævnte biler kan leases på gule plader, hvor vi hos Nellemann Leasing desuden hjælper med ombygningen af bilen, samtidig med at vi varetager alt det praktiske i forbindelse med dette.

Læs mere om erhvervsleasing på Nellemann Leasing hjemmeside.

 

Comments are closed.