Skip to content

Fest i kulden

I Danmark er de fleste måneder kølige og af ren logik vælger man ofte at rykke sine fester til sommerperioderne hvor det er varmt og hvor man kan tage festen med ud i haven. Dette er dog ikke altid en nødvendighed. Læs med her og få ideer til vinterfesten og hvorfor en vinterfest kan være det rette for din fødselsdagsfest eller dit bryllup.

Det vigtigste til en udendørs fest i de kolde måneder er teltet. Når man skal leje et udlejningstelt i denne periode er der mange ting at tage højde for, her kan blandt andet nævnes varmekanoner og fastsættelse af teltet. På teltudlejning.dk kan du få op til fire tilbud på en skræddersyet teltløsning.

Et koldt telt og sure gæster

Det skulle helst undgås at festteltet er kold og gæsterne bliver triste, så får at holde gang i festen er der nogle enkelte ting man kan gøre for at få et varmt telt at feste i.

Udlejningstelte kan altid lejes med gulv, dette er et rigtig godt trick til at isolere kulden fra jorden og give dine gæster et behageligt underlag. At lægge gulv vil også hjælpe med at få varmet teltet op hurtigere. For det meste vil et gulv ikke være nok til at give en lun temperatur i et udlejningstelt, man kan derfor supplere med varmekanoner, disse er meget effektive og kan lejes sammen med teltet, af udlejeren.

Føler man at varmekanoner ikke er tilstrækkelige eller blot vil have et alternativ, har enkelte teltudlejere et termotæppe de vikler om teltet og på den måde holder på varmen. Denne løsning er også støj reducerende, så der ikke er nogle sure naboer efter festen.

Et vintereventyr eller after ski party

At holde fest udendørs om vinteren lægger fantastiske rammer for en tema fest. Et godt tema kan være et vintereventyr, til dette kan man eksempelvis leje en slush ice maskine af teltudlejeren og lave drinks der ligner iskrystaller. Ved et vintereventyr tema er der også mange muligheder inden for pynt, det er muligt hos nogle forretninger at finde snefnug konfetti, pingvin statuer og hvis man vil have en fest udover det sædvanlige kan man bestille en isskulptur. Dette tema vil være oplagt til bryllup eller en pige fødselsdag.

Skal man holde en bachelor fest eller blot fejre en fødselsdag i vintermånederne, kan man bruge temaet ‘after ski’. Til dette tema kan man hos udlejeren, leje en Jägermeister dispenser, der kan holde drikken kold. Ønsker man en varmere drik kan Jagertee anbefales. Temaet kan i høj grad blandes med store ølkrus tyrolermusik.

Comments are closed.