Skip to content

Fortrudt du ikke har lært et tredje sprog?

Sprogskoler er ikke kun for teenagere, der forsøger at komme væk fra mor og far, der er masser af mulighed for at voksne, modne mennesker kan tage på en sprogferie med jævnaldrene. Så hvis du sommetider ærgrer dig over, at du ikke fik lært et tredjesprog, eller at du gerne vil kunne kommunikere med den lokale købmand i Syd frankrig, samtidig med at du elsker at rejse – så er sprogskole for voksne, det du mangler.

Talens gave

Sprog kan man aldrig lære for mange af. Dét at kunne tale med mennesker er en gave, og at kunne kombinere dette med et ophold i udlandet, gør det ikke mindre fantastisk. Der er et væld af mulige destinationer og sprog, man kan kaste sig over, eksempelvis tilbyder Eurostudy sprogskole for voksne i blandt andet sprogskoleophold i:

  • USA
  • Argentina
  • Tyskland
  • Frankrig
  • Spanien
  • Japan
  • Indien
  • og mange mange flere

Man kan enten tage på et sprogskoleophold alene, hvor man har muligheden for at skabe nye bekendtskaber og relationer. Eller man kan tage afsted med nogen, man har kært, og dele denne spændende oplevelse sammen. Det gode ved at være to er, at når man kommer hjem til Danmark igen, har man mulighed for at øve det nye sprog sammen og derved holde det ved lige.

Personligt udbytte

Som et voksent menneske er det fantastisk at komme tilbage på skolebænken, fantastisk at genfinde glæden ved at lære. På disse sprogrejser tilføjes der yderligere den gevinst, at man kan dele denne oplevelse med andre ligesindede, mens man befinder sig i fantastiske omgivelser.

Nye udfordringer

Hvis du vælger at bruge et par måneder, eller blot et par uger, af din tid på at lære et nyt sprog gennem en sprogrejse, vil du ikke fortryde det. En sådan tur vil give nye udfordringer, udfordringer som blot vil gøre dig stærkere. At bo hos en værtfamilie kan være en udfordring for mange, dét at skulle leve sammen med fremmede mennesker er ikke noget, der ligger os danskere lige til. Men hvis man tager udfordringen op, er der mulighed for, at det kan være begyndelsen på et smukt venskab.

Hvis du elsker at rejse, møde nye mennesker, opleve nye kulturer vil dét at lære et nyt sprog, åbne nye døre op, til oplevelser og indtryk, der ikke var dig bekendt før. Dét at kunne tale med en lokalbefolkning er noget helt særligt, så det er bare med at komme i gang!

Comments are closed.