Skip to content

Gør dit hjem sikkert

Alt for mange hjem i Danmark er ikke sikre nok. Dårlige låse og ingen vinduesikring er en af grundene til vi har så mange indbrud. Det kan du gøre noget ved med sikre låse og vinduesikringer fra BilligSikring.dk

Du har måske ikke prøvet det endnu, men det er ikke sjovt at komme hjem efter en lang arbejdsdag og finde ud af at man har haft indbrud. Ikke nok med at det er ubehageligt, så er det også dyrt. Mange tænker ikke over hvor meget værdi de egentlig har i deres hjem. Folk tænker heller ikke så meget over om deres dør er sikker. Eller om deres vinduer kan modstå en tyv.

Nye Låse

Det er specielt låsen på din dør der afgør om dit hjem er et nemt offer. Der er kæmpe forskel på låse. Det er noget de har styr på hos BilligSikring. Med et stort udvalg af varer og masser af erfaring står de klar til at hjælpe dig med at sikre dit hjem. Du kan sende mail, ringe til dem eller gøre brug af deres service hvor du kan sende et billede af din dørlås og få en vurdering. De har også et hav af brochurer du kan læse og blive klogere på sikring af dit hjem.

Prisen

Prisen for at sikre dit hjem er så meget lavere end det vil koste dig at købe nye møbler. Derfor er det svært at vide hvorfor så mange danske hjem er usikre. Et par tusinde kroner til nye låse og diverse sikkerhed kan spare dig for indbrud og de negative følger der er. Sammenbåret med at skulle i gang med en forsikrings sag eller at købe nye møbler, tv og så videre, så er det langt nemmere at bruge lidt tid på at sikre hjemmet.

Hjælp til sikring

BilligSikring står altid klar til at hjælpe dig. De gør arbejdet for dig, eller vejleder dig i at gøre det selv. Som Guld Certificeret Ruko Center har de al den viden omkring Ruko låse man har brug for, for at sikre sit hjem. Det er heller ikke tilfældigt at BilligSikring.dk er Skafor godkendt af forsikringsselskaberne. Du finder de nødvendige Ruko vejledninger på hjemmesiden, og skulle du være i tvivl kan du altid kontakte BilligSikring.

Det bliver ikke nemmere at sikre sit hjem. Det handler om at få det gjort. Det kunne sagtens være dig der bliver offer for et indbrud næste gang.

Comments are closed.