Skip to content

Har du hørt om Try & Hire?

try & hire

Overvejer du at hyre en eller flere medarbejdere, men er i tvivl om det overhovedet er nødvendigt? Så er løsningen for dig Try & Hire.
Try & Hire er et koncept som giver dig mulighed for, at se medarbejdere an i aktion, inden du kaster dig ud i fastansætter. Et koncept som er fordelagtigt for mange virksomheder – læs her hvorfor.

Hvad er Try & Hire?

Konceptet Try & Hire kan sammenlignes med en leasingaftale på en bil, her handler det bare om mennesker. Du betaler kun for de timer du bruger vikaren, øvrige omkostninger tager vikarbureauet sig af.  

Typisk tilbyder vikarbureauerne en prøveperiode (leasingperiode) på tre måneder. Dermed kan du danne dig et indtryk af kandidaten inden fastansættelse kommer på tale.

I de tre måneder gælder vikarbureauets vilkår, hvilket betyder at du slipper for alt det administrative med henblik på overenskomster og lignende.

Hvad er fordelene ved konceptet?

Den essentielle fordel ved denne form for rekruttering er, at du får mulighed for at teste medarbejderen af. Ligeledes får kandidaten mulighed for at se dig an som leder, og i kan dermed identificere hvorvidt kemien er god.

Antaget at der er gensidig kemi, og dermed forudsætninger for et forlænget samarbejde, har virksomheden mulighed for at ansætte vedkommende permanent.

Fungerer samarbejdet i modsætning ikke, er der ikke nogen snoede veje, når det kommer til at opsige vedkommende – det varetager vikarbureauet. Ønsker du at erstatte vikaren med en anden, kan bureauerne ligeledes sørge for det.

Try & Hire er for dig…

  • Som har brug for fleksibilitet i form af hurtig tiltrædelse (og evt. hurtig fratrædelse).
  • Som er i tvivl om hvorvidt virksomheden er gearet til flere medarbejdere, men godt vil prøve det af uden de store forpligtelser.
  • Som gerne vil have lov til at se din medarbejder an i praksis, inden du fastansætter vedkommende.
  • Som gerne vil slippe for langtrukne rekrutteringer, i form af jobsamtaler og screeningsprocesser.

Kan du nikke genkende til ét eller flere af ovenstående punkter, bør du overveje Try & Hire.

Comments are closed.