Skip to content

Hold jul i 30 graders varme

Julen er over os, og det kolde vejr ruller stille og roligt ind over det danske landskab. Nogle af os elsker at værne om julen, og er i hopla, når den første sne falder. Andre af os gyser bare ved tanken om, at vi skal ud at cykle i minusgrader.

Julen er folkets fest, men den kan lige så godt blive holdt i udlandet. For os, der er livsnydere, er det jo også en åbenlys mulighed at pakke vores fine tøj eller sommerkjole og så bare komme derudaf.

Hvad siger du for eksempel til at skifte gaveræset ud med et surf-bræt i stillehavet og din glögg ud med en piña colada? Det lyder ikke slemt vel? Derfor bør du overveje at bruge din juleferie på en varm destination som f.eks. Sydamerika.

Ud med julestress og -jag

Undersøgelser viser, at folk ofte oplever stress, når julemånederne flader. Det skyldes, at folk har stress over, at de skal have købt et hav af gaver, de skal have lavet en masse mad, have bagt, have pyntet op, og de skal bruge stribevis af timer på at rejse landet rundt via offentlig transport med forsinkelser på grund af overbookede afgange og dårligt vejr.

Alle disse ting er med til, at mange af os bliver utilpas over den højtid, som egentlig skulle være en fest. Når dagen endelig kommer, er der også kaos i form af familiekontroverser og folk. der overspiser og tager ekstra på, og derfor breder den dårlige samvittighed sig også.

Ingen sne, ingen stress, ingen bekymringer

Julen er oven i købet en dyr fest, og når den er færdig, føler man ofte at man nærmest er blevet berøvet, og man føler at forbruget har været en tvang. I stedet kunne du jo bruge pengene anderledes ved at tage med dine nærmeste ud af landet.

Ved at tage ud og rejse får du forøget energi, og du får overskud til rigtig at tage dig af dine elskede i stedet for at bruge al din energi på julestresset. Med meget D-vitamin fra solens varme stråler får du fyldt dine depoter, så du bliver klar til vinteren.

Når julen er ovre vil du sande, at du ikke har brugt synderligt flere penge, end hvis du havde været hjemme, og du har overskud, når du kommer hjem. Din familie er garanteret også glade.

En af de mest populære destinationer i Sydamerika er perlen Peru. Du kan få inspiration til rejsen på siden: Peru-rejsen.dk

Wuup Wuup!

Comments are closed.