Skip to content

Når vinterens mærke venter

Sommeren er gået på hæld og vinterens mørke venter. Dette er en skræmmende tanke for de fleste danskere, der stadig klynger sig til de sidste solskinstimer. Så hvad siger du til bare at droppe vinteren i et par uger og tage til varmere himmelstrøg? Dette behøver ikke blot lyde som en drøm, men kan i stedet blive en realitet med den rette afbudsrejse.

Der er ofte massere af billige svipture til diverse vintervarme lande, hvor du kan boltre dig i poolen eller nyde en drink ved stranden.

Destinationer

De fleste mennesker forbinder nok afbudsrejser med charterferier til de mest populære rejsedestinationer. Dette er dog langt fra altid tilfældet, da man kan rejse vidt omkring med afbudsrejser. Eksempelvis kan nævnes en afbudsrejse til Afrika eller Asien der byder på mange spændende oplevelser, som de færreste mennesker ville have haft råd til uden afbudsrejser som en mulighed.

Det kan dog også være, at du bare søger en afslappet ferie med din familie, men aldrig har haft pengene til det, da det hurtigt løber op med hotelreservationer, flybilletter osv. En afbudsrejse med All Inclusive, kan være en rigtig fin mulighed for familien der ønsker lidt tid og nye oplevelser sammen.

Det er endvidere vigtigt at huske på, at afbudsrejser ikke er dårlig version af en rejse, der er erhvervet til fuld pris. Ulempen er dog, at man sjældent kan nå at planlægge en masse, da afbudsrejser ofte har afrejsedag kort tid efter købet. Dette betyder, at du skal være en smule spontan, for at nyde en afbudsrejse.

Finansiering af afbudsrejser

Hvis man vælger at tage en afbudsrejse på et skævt tidspunkt, hvor de færreste mennesker drager på ferie, så kan man i mange tilfælde få nogle ekstremt billige rejser. Det er dog vigtigt at man slår til med det samme, da afbudsrejser sjældent lader vente på sig.  Af denne grund kan det være fornuftigt at spare op til en afbudsrejse og blot have pengene stående på en konto i banken, så du har pengene klar, hvis den rette rejse byder sig.

Er du derimod ikke personen, der planlægger for uforudsete udgifter, så kan det være en fordel at lån penge nu. På denne måde kan du låne eksempelvis 3.000 kr. til en afbudsrejse, som normalt ville koste det dobbelte. I sådanne tilfælde vil et kviklån altså være en god løsning, da lånebeløbet på 3.000 kr. plus eventuelle renter, alligevel vil være billigere end at vente med at købe rejsen. Nogle låneudbydere tilbyder desuden det første lån gebyr- og rentefrit, hvilket blot gør det mere fordelagtigt at låne til en afstressende afbudsrejse.

 

Comments are closed.