Skip to content

Overvejer du en skønhedsoperation?

Så lad Klinikmatch.dk hjælpe dig med at finde den rigtige klinik. Her kan du sammenligne klinikker for at finde den der matcher dine behov. Om det så er plastikkirurgi, brystoperationer eller fedtsugning, så finder du den perfekte klinik med Klinikmatch.

Mange vælger at få lavet skønhedsoperationer idag. Det kan være man ikke er helt tilfreds med sin krop eller sit ansigt, og vil ændre det for at blive gladere for sig selv. Det kan også være man har været ude for et uheld, og vil rette sin næse. Eller man bare vil have et bedre syn, og slippe for briller.

Plastikkirurgi

Plastikkirurgi bliver hver år mere populær i Danmark. Det er mange år siden man begyndte på plastikkirurgi i USA, og regnes USA også for at være hovedstaden for skønhedsoperationer. Men der er mange kompetente klinikker i Danmark, der tilbyder diverse operationer.
Nutidens behov for ydre skønhed presser nogle til at lægge sig under kniven. Selvom de måske intet fejler, eller behøver, så lægger mange sig ned på briksen. Og de får både det ene og det andet lavet større eller mindre. Nogle vil sige “det er en skam, for naturlig skønhed er det flotteste”. Andre er ligeglade og gør alt for at ligne de modeller vi ser i de farvede blade.

Fedtsugning

Fedtsugning bliver oftest lavet på mave og lår. Det er nemlig ikke altid at fedtet er så nemt at fjerne med motion. Fedt kan aflejres i fedtdepoter i kroppen, og være næsten umulige at komme af med selv.
Det er ikke alle der egner sig til fedtsugning. Det kan ganske vist laves på alle, men hos nogle vil man ikke kunne se forskel. Folk der har et jævnt fordelt fedtlag under huden, bør ikke få fedtsugning. De skal hellere fjerne fedtet med motion og sund kost.
Har man derimod en fedtbule, der i virkeligheden er et fedtdepot, kan denne fjernes med fedtsugning. Det er dog ikke sikkert at huden trækker sig sammen, efter fedtsugningen. Det afhænger af hudens spændstighed, der påvirkes af slid og alder.

Fedmeoperation

Fedtsugning virker hvis man er lettere overvægtig. Er man derimod svært fed, skal man hellere overveje en fedmeoperation. Nu til dags er det ofte et gastric bypass der anbefales til folk der er svært overvægtige. Gastric bypass bliver nogle gange kaldt for at “stripse maven”, for det fungerer ved at begrænse hvor meget du kan spise, og hvor mange kalorier kroppen kan klare.
Gastric bypass skal ikke ses som en hurtig slankekur, men hellere som en langvarig proces der ændrer dine spisevaner, og på den måde får dig til at tabe dig.

Comments are closed.