Skip to content

Planlæg sommerferie rejsen

Det er billigere at planlægge sin sommerferie rejse i god tid for at spare penge på billetten. Der er mange steder man kan rejse hen, så der er muligheder nok. Hvis det f.eks. er Asien der tænder en kan man tage til Malaysia, eller man kunne tage på road trip i USA hvis det mere er det man er til.

Spar penge på rejsen

Der er mange penge at spare hvis man tjekker pris sammenlignings sider som Momondo eller Skyscanner. Her kan du også få en overskuelig oversigt over hvilke perioder det er billigst at rejse i. Der går et rygte om at det er billigst at bestille en rejse præcis en måned inden man har lyst til at tage afsted. Dette har jeg ikke beviser på, men det er da et forsøg værd at prøve. Hvis ikke det virker så ved jeg at et sikkert trick er at bestille rejsen i så god tid som overhovedet muligt. Så kan man med stor sandsynlighed også få billigere hoteller, og hvad man ellers har brug for.

Når det hele er klaret i forvejen

Hvis man har penge nok, er der selvfølgelig ingen grund til at bestille rejsen et halvt år i forvejen, men det kan stadig være en god idé. Der kunne jo f.eks. blive udsolgt på den rejse man har set sig lun på, og så er det jo bare ærgerlig. Hvis man gerne vil opleve en masse, men ikke har overskuddet til at planlægge rejsen så kan man købe en samlet pakke løsning. I de samlede pakke løsninger får man tildelt et hotel på den destination man har valgt. Det er typisk et hotel i den gode ende og hvor de er vandt til at der er danskere. Derudover får man tildelt en rejse guide som kender landet og / eller byen ud og ind. Man kan på denne måde se en helt anden del af byen og / eller landet, end man ellers ville se som turist.

En anden fantastisk ting ved pakkeløsninger, er at der er planlagt masser af ture. Man kan derfor være sikker på at få set alle ting der er vigtige på ens rejse destination. Det sker også tit at rejsen er planlagt således at man rejser fra by til by, for ikke kun at se en enkelt by men flere forskellige. Man ser således ikke kun den store hovedstad, men også de små havnebyer og landsbyer, hvilket kan være en helt anderledes oplevelse end hovedstaden.

Comments are closed.