Skip to content

Rejser er bare det fedeste i verden!

Ja, hvem elsker ikke at rejse? Elsker du at rejse? Selvfølgelig gør du det! Det er så fantastisk, når man hopper om bord på flyet velvidende, at man snart vil få tusinder af nye indtryk, og at man endelig kommer væk fra den trivielle hverdag. Men hvorfor rejser vi så ikke noget mere?

Det er mega dyrt at rejse

Ja, det er ikke billigt at rejse, og det har det aldrig været. Hvis der ikke havde været nogle økonomiske besværligheder, ville mange nok besøge et par flere lande årligt. Men når vi nu ikke kan gøre det, må vi jo nøjes med at tage de rejser, hvor økonomien rækker til det. Vi skal også bare huske at spare på til rejserne, og ikke klatte pengene væk på alt mulig andet ligegyldigt, som alligevel er glemt dagen efter. Husk, at en rejse er et minde for livet.

Prioriter dine rejsemål

Når nu vores årlige rejsemål er begrænset, må vi jo prioritere rejsemålene, så man får oplevet de steder i verden, man aller helst vil. Vi har her prøvet at lave en liste over nogle af de fedeste rejsemål i verden, som vi mener, at alle burde opleve.

Tanzania med Kilimanjaro, safari og Zanzibar

Nok nogle af de fedeste ting i hele verden, som er samlet et sted – nemlig bjergbestigning, safari og ø-paradis. Besøger man Tanzania i Afrika, får man en på opleveren, og man oplever en kultur, der er fuldstændig fantastisk. Bare det at kunne sige, at man har besteget Kilimanjaro, er jo helt fantastisk.

Find din Tanzania-rejse hos Kipling Travel

Grønland med hundeslæde, nordlys og den fantastiske is

Grønland er nok mest kendt for deres is og uendelige flotte landskaber, hvilket også er en fuldstændig fantastisk ting at opleve. Udover disse fantastiske landskaber byder Grønland på et hav af aktiviteter/seværdigheder, hvilket kunne være hundeslæde, nordlys, mountainbiking, hiking og fiskeri. Grønland er bare en ø, man ikke må snyde sig selv for at se.

Find din Grønlandsrejse hos Visit Greenland

Sri Lanka med bjerge, jungler og grotter

Sri Lanka er helt klart et perfekt valg for den, der elsker naturen – og hvem gør dog ikke det? Når vi her i Danmark har et forhold til, hvad natur er, er det ofte ret begrænset, da den danske natur ikke er specielt imponerende. Kommer man derimod til Sri Lanka, vil man opleve en natur, som man aldrig har oplevet før. På turen vil man kunne blive introduceret for klipper, bjerge, teplantager, grotter og meget mere.

Find din Sri Lanka-rejse hos Kipling Travel

Comments are closed.