Skip to content

Sådan kommer du i gang med SEO

Er du med på moden, når det kommer til SEO – også kaldet søgemaskineoptimering? Hvis ikke, kan du i dette indlæg finde tips og tricks til, hvordan du på egen hånd kommer i gang med at skaffe din hjemmeside en bedre ranking på google.

Hvorfor SEO?

Ja, hvorfor skal du overhovedet bruge tid på begrebet SEO?
Først om fremmest er det en fact, at internettet er vejen frem, når det kommer til at sælge et produkt eller en tjeneste. Det er få mennesker som kan sige, at de aldrig har brugt Google.

Internettet har gjort adskillige brancher gennemsigtige, når det kommer til prisen. På trods af gennemsigtigheden, kan det for forbrugeren virke uoverskueligt, når der kommer 1000 forskellige sider op på et søgeord.

Det resulterer i, at det er meget få, som når ned på side to på Google – de fleste finder det de søger blandt de ti første hits.

Lige netop derfor, er det vigtigt at komme højt op på Google. Der er dermed meget større chance for, at forbrugeren vælger din side

 

Inkluder dine søgeord i dit indhold på hjemmesiden

For at Google kan finde frem til din side, når forbrugere søger på søgeord, som kan sættes i forbindelse med din virksomhed, er det vigtigt, at du inkluderer de søgeord, du gerne vil ranke på i dit indhold.

Det kaldes også for on-page SEO. Kort sagt: sørg for at dine titler og undertitler stemmer overens med det, som du forventer folk søger på, når de vil finde dit produkt.

Skaf links fra andre sider

Jo flere links du har på internettet, jo højere vil du ligge på Google. Har du en samarbejdspartner eller en leverandør, er det oplagt at linke til hinanden, i en relevant sammenhæng.

Ligeledes ligger det lige til højrebenet at skaffe links fra virksomheder, som tilbyder komplementære produkter. Et eksempel kunne være, at du som Tv-forhandler ville være i stand til at skaffe et link fra en virksomhed, som sælger vægophæng. Dette kaldes i fagsprog for linkbuilding.
Det var to hurtige råd til at komme i gang med SEO – så hvad venter du på?

Comments are closed.