Skip to content

Sådan håndterer du en mulig tvangsfjernelse

At miste sit barn er enhver forælders værste mareridt. Truer kommunen med at tvangsfjerne dit barn allerede inden det er født, kan situationen virke uretfærdig og uforståelig. I sorg og frustration er det svært at tænke klart og danne sig et overblik over, hvilken proces, der sættes i værk, når kommunen planlægger af tvangsfjerne dit ufødte barn. Det er derfor en god idé at have en kompetent tvangsfjernelsesadvokat ved din side.

Flere børn tvangsfjernes

Tvangsfjernelse af børn sker, desværre, i større og større omfang i Danmark. Dette kan bunde i de uheldige sager, der igennem de seneste år har set dagens lys. Alle kommuner vil nu gå med livrem og seler for at sikre sig, at en sådan sag ikke rammer deres kommune. Det bevirker dog imidlertid, at der foretages tvangsfjernelser, som måske ikke er fuldt berettiget.

Alle vil redde sig selv – hvilket det lader til, at kommunerne lever efter. Føler du, at kommunens trusler med at tvangsfjerne dit ufødte barn er urimelige? Så allier dig med en advokat i tvangsfjernelse af spædbørn. Jo tidligere du inddrager advokaten, jo bedre.

At flere børn tvangsfjernes er en særdeles kedelig statistik, der kan give barnet problemer senere i livet. Tvangsfjernes barnet ved fødslen knytter det ikke bånd til sin mor og hvis moren antages at få barnet hjem efter ved genbehandlingsfristen efter et år – eller længere – vil barnet være fremmedgjort for sin mor. Først her, kan moren begynde at opbygge forhold til sit barn, som aldrig i sit liv har mødt sin mor.

Det er derfor uhyrevigtigt, at tvangsfjernelse udelukkende sker, hvis de hjemlige omgivelser er direkte skadelige for barnets udvikling.

Tvangsfjernelse er en omstændig proces

Tvangsfjernelse af et spædbarn sker ikke i løbet af en nat. Det er imidlertid en lang, omstændig proces, som tager hårdt på dig som forælder. Eftersom processen er kringlet, hvis du ikke har sat dig fuldstændigt ind i alle led, gavner det dig mere end du tror at have en advokat ved din side.

I tvangsfjernelsessager har du krav på gratis advokatbistand, hvorfor du altså ikke mister noget på det – tværtimod forbedrer du dine chancer for at vinde sagen. Judan Advokater har mangeårig erfaring med tvangsfjernelsessager og kan derfor varetage din med høj professionalisme. De kæmper din sag til det sidste og i deres ord “er sagen først afsluttet, når barnet er 18 og selv kan bestemme“.

De har altså den mentalitet, som du har brug for, når kommunen planlægger at fjerne dit ufødte barn. Du kan kontakte Judan Advokater her.

Comments are closed.