Skip to content

Vejen til dit vægttab

De fleste danskere ved, hvordan det er, når ekstra kilo har sat sig på sidebenene, uanset hvad årsagen er. Dog ved vi også allesammen, at det kan være ekstremt svært at komme af med de ekstra kilo på kroppen. Mange gør noget ved problemet og forsøger at tabe sig, mens endnu flere blot går og drømmer om at tabe sig og få den krop, som de virkelig brænder for.

Et vægttab er en proces, der for mange er svære end de umiddelbart tror. Der er derfor flere ting, man bør overveje, hvis man ønsker at tabe sig.  

Anskaf dig en god vægt

Når du påbegynder en slankekur, er det først og fremmest vigtigt, at du anskaffer dig en god badevægt. Det kan være en jungle at finde ud af, hvilken vægt det skal være, men vigtigst af alt, skal det være en vægt, der vejer helt nøjagtigt.

Det kan derfor være en god idé, hvis du anskaffer dig en vægt, der kan mere end blot at måle kropsvægten. Der findes badevægte med diagnosefunktioner, som måler kroppens fedtprocent, muskelmasse, aktivitetsomsætning og meget mere. Samtidig kan den måle netop din idealvægt. Alt sammen noget, der er relevant i forbindelse med et vægttab.

En badevægt er med til at motivere dig, da den viser resultater og kan derfor medvirke til, at du kan holde din slankekur. Et vigtigt tilkøb til vægten, som mange glemmer, er kalibreringslodder. De er med til at bevare din vægts funktionalitet og præcise målinger mange år frem. Kalibreringslodderne kan kalibrere flere vægte end blot personvægte.

Få en sundere livsstil

En slankekur er afhængig af en sund livsstil. Det er vigtigt både at spise en sund og varieret kost samtidig med, at du dyrker regelmæssig motion. I bund og grund handler et vægttab om at indtage færre kalorier end din krop forbrænder. Din slankekur skulle gerne ende ud i en sund livsstil, som er vigtig for dig og dit helbred.  

Uanset hvordan man vender og drejer det, vil et vægttab for de fleste virke hård og umulig i perioder. Man føler sig afskåret fra det sociale, da man ikke kan tage ud og spise, til familiefødselsdag eller andet, uden at skulle sige “nej tak” til de mange fristelser. Det kan derfor også påvirke humøret i en negativ retning.

Når denne fase er overstået, vil det blive mere naturligt for dig at spise sundt i dagligdagen. Du vil opleve, at kroppen vender sig til sund mad og mindre mængder af mad, end den plejer. Du vil derfor ikke gå og opleve sult på samme måde, som i starten af din slankekur.

Du kan, hvad du vil, så det er bare med at komme igang!

Comments are closed.