Skip to content

Vidunderlige Vietnam virker

Vil du gøre din ferie til noget specielt, så bør du i den grad overveje at tage til denne asiatiske perle. Vietnam er landet, der indeholder så meget mere end bare efterladenskaberne fra en krig.

 

Hvad har Vietnam?

Hvis du vælger at hive en uge eller to ud af kalenderen, så bør du overveje om ikke det her er noget, der er værd at give sig i kast med:

  • Unikke kulturelle oplevelser.
  • Smukke sandstrande.
  • Genopleve en af de mest epokegørende krige.
  • Møde en kultur, som ikke findes andre steder.

Hvordan opleves alt det her så bedst tænker du så måske? Flere rejsebureauer tilbyder ture, hvor du får hele parken serveret der sikrer, at du ikke går glip af dette fantastiske land, som uden tvivl er et besøg værd.

Med disse oplevelsesture, får du alt lige fra Nord -til Sydvietnam og det sikres, at du ikke kommer hjem og mangler indtryk eller historier.

Hvornår vil du afsted

Der bliver hele året igennem arrangeret ture til Vietnam. Da landet strækker sig over to klimabælter, vil der helt sikkert have noget, der passer til dig. Ligeledes finder du sjældent lande i samme størelse, med så forskelligartet natur.

Fra det Bjergrige Nord, til de hvide sandstrande i Syd. Vietnam sikrer sig, at der findes noget til enhver smag.

Læs Vietnam Nord til Syd – her får du en grundig gennemgang af de ting, du kan opleve på en tur til Vietnam.

Du får mulighed for at planlægge din tur, så den passer ind i dit program. Du kan også få inspiration til andre fantastiske rejser, hvor du får det hele med.

Oplev krigen som alle kender

Der er ingen tvivl om, at Vietnam er kommet på verdenskortet som følge af borgerkrigen i 60’erne og 70’erne. Krigen varede over 15 år og sluttede først i 1975, hvor det kommunistiske Nordvietnam trak sig ud som sejrherre.

Dette har uden tvivl trukket spor gennem landet, hvor flere templer er blevet bombet til ruiner. Det ændrer ikke på at Vietnam viser historien frem, og du får chancen for at gå gennem ruinerne, se skudhullerne og opleve hele krigen på egen hånd.

Selvom krigen uden tvivl var grusom, så har landet gjort en ære i at bevare de ruiner og slagmarker der har været. Dette gør, at vi i dag kan få indblik i, hvordan det hele foregik.

Spørger man de lokale, fortæller de ligeledes gerne historier – Vietnam er, som det meste af Asiens folkefærd utroligt venlige og meget høflige.

Cảm ơn

Altså “Tak” på vietnamesisk.
Hermed følger en opfordring. Tag kontakt og få oplevet noget anderledes på din næste ferie, det er ikke noget, du vil fortryde.

Læs mere her

Comments are closed.